BESTE LID, HIER KAN U Nog geen lid? REGISTREER HIER

Nieuwe website bmt vzw online!

Nieuwe website bmt vzw online!

Welkom op onze nieuwe website!

We bieden geïnteresseerden en leden een nieuw platform om muziektherapie te leren kennen en informatie te verschaffen over muziektherapie, de bmt vzw en zijn leden. Muziektherapie willen we verder op de kaart zetten, daarbij hoort uiteraard een nieuwe website! U vindt hier alle informatie over de ontwikkelingen in het veld, de zelfstandige praktijken, het register master muziektherapeuten en extra informatie voor leden. Ons algemeen mailadres is veranderd. U kan ons tegenwoordig contacteren op info@bmtvzw.be. Met een nieuwe website komen moderne functies. Like onze berichten en deel ze op sociale media!
We vragen aan al onze bestaande leden een nieuw profiel aan te maken. Dit kan door je te registreren (rechts bovenaan de website). De registratie is voltooid indien uw aanvraag wordt goedgekeurd.
De pagina’s die enkel bestemd zijn voor onze leden zijn vergrendeld voor niet-leden.
We hopen met de vernieuwde website u sneller, duidelijker en beter op de hoogte te houden van het muziektherapeutisch veld. Kijk gerust rond op de website. Bij vragen kan u altijd contact opnemen via het contactformulier!

Upcoming Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.